Waarom Angela Verdoes

Angela werkt op basis van vertrouwen, is integer en heeft persoonlijke aandacht. Niet alleen voor de sporter maar ook haar familie. Daarnaast maakt haar passie voor topsport in combinatie met haar zakelijk inzicht, haar eigen ervaring als topsporter in binnen- en buitenland en het bezitten van een breed netwerk in binnen- en buitenland, Angela uniek. Angela werkt volledig volgens de richtlijnen van de KNVB.

Wie is Angela Verdoes

Op sportief gebied liggen de roots van Angela Verdoes in het vrouwenvoetbal. Zij heeft in de jaren negentig op het hoogste niveau gespeeld bij Ter Leede en daarna haar voetbalcarrière voortgezet in Amerika waar zij als student voor Franklin Pierce University en als professional voor de Boston Renegades speelde. Sinds 2003 heeft zij haar bachelor Sport & Leisure Management op zak en is daarna ruim twaalf jaar als manager aan de slag gegaan.

Zij heeft met veel plezier en enthousiasme indirect leiding gegeven aan 150 medewerkers, voornamelijk vrouwen, en deelgenomen aan het management en directie team waar zij de kneepjes van het management vak (onder andere het sluiten van contracten) heeft geleerd. Daarnaast is Angela actief geweest als manager bij ADO Den Haag Vrouwen; vanaf het begin van de Eredivisie vrouwenvoetbal en daardoor ook nauw betrokken geweest bij het vormgeven aan deze Eredivisie voor vrouwen.

Deze rugzak aan ervaringen komt zeker ten goede bij onderhandelingen, begeleiden, regelen en organiseren. Kortom een schat aan ervaring om die ondersteuning, advies en begeleiding te geven die nodig is om topprestaties te leveren in zowel binnen- als buitenland.

Contact opnemen

Nachtegaallaan 73,
2224 JD, Katwijk
Nederland

angela@womenssportsagency.com


(+31) 6 14405585
( ook bereikbaar via WhatsApp)