Women's Sports Agency

Guidence

Dit staat voor persoonlijke begeleiding. Een goede samenwerking begint bij een goed gevoel. De persoonlijke begeleiding bestaat niet alleen uit het begeleiden van de sporter alleen. Ouders, eventuele partner en andere belangrijke mensen rondom de sporter kunnen bijvoorbeeld ook betrokken worden bij de begeleiding om samen een zo optimaal topsport klimaat te realiseren. Vertrouwen en integriteit zijn hierin bij Women's Sports Agency onmisbaar.

Transfers en contracten

Angela Verdoes is een kei in onderhandelen, niet alleen in Nederland, maar ook in Europa en de USA. Ze gaat open en transparant te werk, waarbij de sporter op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen tijdens het proces. "Een goede zaakwaarnemer zorgt dat de ontwikkeling van een talent op elk gebied gestimuleerd wordt", schreef Johan Cruijff ooit in zijn column in de Telegraaf. Bij Women Sport Agency staat de ontwikkeling van de sporter in de contractbegeleiding centraal en altijd op nummer 1.

Op juridisch gebied wordt er zo nodig een beroep gedaan op een erkende jurist om het contract tot in de puntjes door te nemen.

Bij een transfer komt er vaak veel op een sporter af. Wanneer een sporter een transfer maakt naar het buitenland moeten er verschillende zaken geregeld worden denkend aan verhuizen, verzekeringen, belastingzaken, bankzaken etc. Women's Sports Agency ondersteunt, adviseert en wijst je de weg zodat je je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Sponsorship

Er is veel mogelijk rondom sponsoring. Bijvoorbeeld een schoenencontract of deals met bedrijven, die de sporter willen inzetten om hun product te promoten en te verkopen. Ook bij sponsoring staat de carrière van de sporter op nummer 1 en wordt eventuele uitbating bewaakt. De sponser en sporter moeten matchen en er dienen tevens afspraken gemaakt te worden waarbij de activiteiten niet in de weg mogen staan van de carrière.

Toekomst

Bij een carrière hoort een planning. Samen bespreken we verwachtingen uit en stellen we doelen op. Vandaar dat een kennismakingsgesprek nodig is om samen een realistische planning te maken voor de toekomst. Ook wordt er aandacht aan besteed, om na de actieve sport carrière te kijken wat de mogelijkheden zijn om dromen uit te laten komen.

Fysieke en mentale ondersteuning

Fitheid en mentale rust zijn cruciaal om topprestaties te leveren en optimaal te kunnen ontwikkelen. Angela Verdoes kan ook op dit gebied een beroep doen op een breed netwerk. Haar netwerk bestaat bijvoorbeeld uit haptonomen, fysiotherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, die allemaal op top niveau werken.

Contact opnemen

Nachtegaallaan 73,
2224 JD, Katwijk
Nederland

angela@womenssportsagency.com


(+31) 6 14405585
( ook bereikbaar via WhatsApp)