USA

Angela Verdoes heeft een large netwerk in de USA bestaande uit contacten met top coaches zoals Anson Dorrance van de University of North Carolina, de zogeheten Tar Heels. UNC is een van de de beste universiteiten op het gebied van voetbal ontwikkeling waar de roots liggen van vele top speelsters zoals huidige Internationals Tobin Heath, Crystel Dunn en oud Internationals Mia Hamm, Kristine Lilly, Cindy Parlow and Heather O'Reilly. Het team heeft inmiddels 22 van de 36 NCAA DI titels en is het meest succesvol in history. Inmiddels hebben 2 Tar Heels zich bij Women's Sports Agency aangesloten.

Ondersteuning, advies en bemiddeling vanuit Women's Sports Agency is ook mogelijk op het gebied van het aanvragen van studiebeurzen/ scholarships bij hoog aangeschreven universiteiten. Angela Verdoes heeft zelf genoten van een full scholarship en een voetbal carrière in de USA en deelt graag haar academische en sportieve expertise en ervaringen. Zo heeft zij bijvoorbeeld jeugd International Mijke Roelfsema reeds ondersteunt, advies gegeven en bemiddeld om naar Boston College te gaan. Boston College is een van de beste Universiteiten op academisch gebied en heeft een top voetbalopleiding waar een speelster zich verder kan ontwikkelen op zowel sportief gebied als maatschappelijk gebied. Meer weten?  Neem vrijblijvend contact op met Women's Sports Agency. "Make your dreams come true!"

Naast het netwerk met top universiteiten heeft Angela Verdoes ook regelmatig contact met verschillende professional clubs zoals bijvoorbeeld North Carolina Courage, Sky Blue FC, Seattle Reign en de Boston Breakers welke de strijd met elkaar aangaan in de National Women's Soccer League (NWSL). De NSWL bestaat uit 10 teams totaal en zullen 20 wedstrijden gespeeld worden. De NWSL wordt gesteund door de Canadian Soccer Association en de United Soccer Federation.


Connect

angela@womenssportsagency.com

(+31) 6 14405585

( ook bereikbaar via WhatsApp)


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.